Kurven er tom

Billede på Klistermærker - Hvordan fungere det

Alle de ikoner/billeder på klistermærker - Betyder at du selv, eller jeg printer en masse Labels, til fx at skrive sit navn på deres venstre side af labelen, og op på brystet med den, og måske den anden på koppen. Sætter man også disse labels på koppen er der større chancer for at folk bruger sin EGEN kop længere, og det er jo godt for miljøet.

Find et klistermærke, hvor det siger noget om dig, fx er du til Fodbold, floorball, hunde, katte, golf eller film, bøger og mange andre muligheder.. Så tager du et klistermærke der siger noget om dig, skriver dit navn ved siden af det billede der siger noget om dig, og så sætter du det på dit bryst.

 

 

klistermaerker din interesse 1

klistermaerker din interesse 2 

 

Står du fx ved baren, buffetten, i kø til toilettet, på dansegulvet, så kan du og andre se hvad det er du interesserer dig for.

Hvis man så printer 2 sæt?? - Det er man jo også nød til, for hvor mange har Fodbold, håndbold, bøger, løb som interesse... Men er ideen med både klistermærke OG kop... så skal der lidt flere til. Så kan man tydeligt se hvem der er hvem, og hvem der intereseerer sig for.

Normalt vil man vælge at printe 6-8 gange så mange man er. Netop for at ha flere Golf, Fodbold, Biler, Film, Kitesurf, Håndbld, så er man nød til at ha flere sæt.

Det er det Ting DU Deler handler om.

Du kan se her hvor jeg selv var med til at guide gæster til at finde deres 'ikon' som de interesserede sig for. Tusse til at skrive navn på labels